Her dilimde meyve bahçesinin tazeliğini hissettiren bir mutluluk kaynağı! Tart hazırlamak için önce un, tereyağı, şeker ve bir tutam tuz karıştırılarak kıtır kıtır bir taban elde edilir. Hamur yoğurulup açıldıktan sonra tart kalıbına yerleştirilir ve üzeri çatalla hafifçe delinerek önceden ısıtılmış 180 derece fırında altın sarısı bir renk alana kadar pişirilir. Fırından çıkan taban soğurken, meyve dolgusunu hazırlamak için vanilyalı krema veya meyve püresi kullanılır. Krema tabana eşit şekilde yayılır ve üzeri çilek, kivi, şeftali gibi taze meyvelerle süslenir. "Kıtır kıtır tabanı ve dolgun lezzetiyle tatlıların kraliçesi: Tart!" mottosuyla sofralarınıza zarif bir dokunuş katın.
Her dilimde meyve bahçesinin tazeliğini hissettiren bir mutluluk kaynağı! Tart hazırlamak için önce un, tereyağı, şeker ve bir tutam tuz karıştırılarak kıtır kıtır bir taban elde edilir. Hamur yoğurulup açıldıktan sonra tart kalıbına yerleştirilir ve üzeri çatalla hafifçe delinerek önceden ısıtılmış 180 derece fırında altın sarısı bir renk alana kadar pişirilir. Fırından çıkan taban soğurken, meyve dolgusunu hazırlamak için vanilyalı krema veya meyve püresi kullanılır. Krema tabana eşit şekilde yayılır ve üzeri çilek, kivi, şeftali gibi taze meyvelerle süslenir. "Kıtır kıtır tabanı ve dolgun lezzetiyle tatlıların kraliçesi: Tart!" mottosuyla sofralarınıza zarif bir dokunuş katın.
Zeron Bakery, Beşiktaş’ta küçük bir butik dükkanda başlayan hikayesiyle, ekmek çeşitleri ve sandviçleriyle sektöre yenilikçi bir soluk getirmiştir.